Villkor

SÄKER SHOPPING ONLINE

Du kan vara trygg när du handlar hos InkEurope. Dina personliga upplysningar lagras säkert, och din betalinformation är krypterad enligt högsta standard. Vi är certifierade av Swedbank, vilket betyder att vårt order- och betalningssystem är säkerhetsgodkänt.

SNABB LEVERANS

Visst är det riktigt störande när man måste skriva ut viktiga dokument och bläckpatronen tar slut? Oavsett om du skriver ut affärskontrakter eller dina egna specialdesignade mallar för julgranspynt så vill vi att du ska kunna fortsätta ditt arbete så fort som möjligt. Därför är snabb leverans en av våra högsta prioriteter. Vi erbjuder 1-4 dagars leverans till hela Europa, och beställer du innan klockan 13.30 måndag till torsdag og fredag innan klockan 12 skickas ordern samma dag. Mindre paketer levereras till den angivna hemadress. Fraktkostnaden är endast 44 SEK, gratis.
*Varorna inte plockas / levereras betalar köparen alla kostnader i samband med transport

NÖJDHETSGARANTI

Vi på InkEurope strävar efter att kunna ge dig bästa tänkbara service i varje steg av köpprocessen. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, erbjuder vi 30 dagars pengarna-tillbakagaranti. Vi vill att du som kund skall vara nöjd, så tveka ej med att kontakta oss om du har några frågor eller klagomål.